Opskrifter
Pandekylling inspireret af Sydstaterne
• 4 kyllingebryster
• 1 løg i skiver
• 1 1/4 dl svampe i skiver
• 1 1/4 dl revet mozzarella
• Salt og peber

1. Brun kyllingen på den ene side i 10 minutter ved medium varme.
2. Vend kyllingen, og tilsæt løg og svampe, læg låg på.
3. Tilbered i yderligere 10 minutter, eller indtil kyllingen er gennemstegt.
4. Tag låget af, og tilsæt den revne ost. Smelt osten i en forvarmet ovn ved 350 grader i 3 minutter

Laks med citronskal, asparges og hollandaise sauce
• Laksefileter
• Saften fra ½ citron
• ½ citron, skåret i skiver
• Asparges
• Salt og peber

1. Placer laksen med skindsiden nedad på panden ved medium-lav varme. Brun den i 3-4 minutter
2. Vend laksen, og tilsæt asparges. Tilsæt citronskiverne og citronsaften. Læg låg på, og tilbered i yderligere 3-4 minutter.
3. Læg laks og asparges på en tallerken, og lad de resterende safter blive i panden til det næste trin.

Hollandaise sauce
• 1 1/4 dl citronsaft
• 3 æggeblommer
• 55 g smør

1. Lad den resterende lakse-/citronsaft være i panden ved lav varme.
2. Tilsæt yderligere citronsaft og smør, og lad smørret smelte.
3. Tilsæt æggeblommerne, og pisk, indtil blandingen bliver tykkere, cirka 2 minutter. Serveres varm over laks og asparges.

Hel kylling
• Hel kylling på 1,5 - 2 kg (uden indmad)
• 1 1/4 dl skårne kartofler
• 1 1/4 dl skårne gulerødder
• 1 1/4 dl skåret selleri
• 1 1/4 dl skiveskåret løg
• Salt og peber
• 3 timiankviste
• 1 rosmarinkvist

1. Forvarm ovnen til 375 grader.
2. Læg grøntsagerne i bunden af Flavorstone Deep Deluxe panden. Læg den hele kylling ovenpå.
3. Ovnsteges utildækket i 1 time, eller indtil den har nået en indre temperatur på 180 grader.
4. Fjern fra ovnen, og dryp med safterne.

Muslinger i hvidvinssauce
• 1kg muslinger
• 60 ml hakket løg
• 4 knuste hvidløgsfed
• 2 spsk. smør
• ½ presset citron
• 2 1/2 dl hvidvin
• Frisk persille

1. Placer Flavorstone Deep Deluxe panden på medium varme.
2. Smelt smørret, og sauter derefter løg og hvidløg.
3. Når løgene er gennemsigtige tilsættes muslinger og hvidvin. Bland ingredienserne sammen, læg låg på, og simr, indtil skallerne åbner sig, cirka 3 minutter.
4. Pynt med persille efter smag. Server med brød til at dyppe i retten.

Bøf Stroganoff
• 350g kogte ægnudler
• 500g hakket oksekød
• ½ hakket løg
• 2 1/2 dl svampe i skiver
• 60 g smør
• 2 1/2 dl mælk

1. Brun det hakkede kød og de hakkede løg ved medium varme i Flavorstone Deep Deluxe panden. Hæld saften fra.
2. Tilsæt svampe og smør. Steg, indtil smørret smelter, og svampene er bløde.
3. Tilsæt mælk og ægnudler. Rør det hele sammen, og tilbered i yderligere 2-3 minutter.

Morgenmadsret
• 5 dl revne kartofler
• 4 æg
• 2 1/2 dl mælk
• 1 1/4 dl flerfarvede peberfrugter
• 1 1/4 dl løg
• 225g brunet kalkunpølse
• 175 ml revet cheddarost
• Olivenolie
• Salt og peber

1. Forvarm ovnen til 350 grader
2. Dæk bunden af Flavorstone Deep Deluxe panden med et tyndt lag olivenolie ved medium varme. Brun kartoflerne i 10 minutter, og vend så.
3. Bland æg og mælk sammen i en skål.
4. Hæld æggene i, og tilsæt peberfrugter, løg, kalkunpølse og ost.
5. Bages i ovnen i 1 time.

Oksegrydesteg
• 1 1/2 kg oksesteg
• 1 1/4 dl gulerødder i skiver
• 1 1/4 dl kartofler i tern
• 60 ml løg i skiver
• 1 1/4 dl mel
• 2 1/2 dl oksefond
• Salt og peber

1. Forvarm ovnen til 160ºC
2. Krydr og brun stegen på alle sider i Flavorstone Deep Deluxe panden.
3. Bland fond og mel sammen.
4. Tilsæt gulerødder, kartofler og løg.
5. Læg stegen ovenpå grøntsagerne.
6. Steg i ovnen i 2-3 timer, eller indtil stegen er helt mør og kan deles med en gaffel. Hæld safterne over kødet med jævne mellemrum.

Steakhouse bøffer
• (2) New York strip bøffer på 220g
• 2 spsk. olivenolie
• 2 spsk. kosher salt
• 2 spsk. grovkværnet sort peber
• 4 spsk. smør

1. Forvarm ovnen til 200ºC
2. Varm panden op ved høj varme på komfuret.
3. Dup bøffen tør, og børst den med olivenolie og krydr den med rigeligt salt og peber.
4. Steg bøfferne på begge sider (omkring 2 min. per side)
5. Kom 2 spsk. smør på hver bøf, og stil dem i den forvarmede ovn, indtil den interne temperatur når den ønskede tilberedning: - Rød - 50° - Medium-Rare - 60° - Medium - 65° - Gennemstegt - 70°
6. Lad bøfferne hvile i 5-10 minutter inden servering.